Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof

Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Vollenhofsweg 3 in Wezep.

Meer informatie over Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof in Wezep

Pierre en Fidessa Schoonhoven hebben een kleinschalig bedrijf genaamd Hoeve op Vollenhof. Het bedrijf bestaat uit een boerderij met schuren en stallen, 4 hectare weidegrond, een boomgaard, een groentetuin en een vijftigtal druivenranken. Ze bieden dagbesteding aan op de boerderij. Daarnaast hebben ze ook een Bed & Breakfast in een monumentale boerderij op het landgoed Vollenhof. Het is een groene en rustige plek aan de rand van de Veluwe, vlakbij Zwolle. Mensen kunnen hier ontspannen en genieten van de dieren en natuur. Ook is er de mogelijkheid om te vergaderen in de verbouwde 'Deel' van de boerderij. Deze ruimte ademt nog de oude sfeer van vroeger. Voor meer informatie of boekingen kunnen mensen contact opnemen via de gegevens op de website. Het bedrijf heeft ook een B&B Booking.com award gewonnen en is SKJ geregistreerd als zorg-werkboerderij.

Wil je weten wat Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zorg- en werkboerderij Hoeve Op Vollenhof

Bezoekers bekeken ook