Bed & Breakfast Slapen bij DKW

Bed & Breakfast Slapen bij DKW is een Bed & Breakfast gelegen aan Zuiderzeestraatweg 120 in Oldebroek.

Meer informatie over Bed & Breakfast Slapen bij DKW in Oldebroek

Kom slapen bij DKW in de prachtige 19e-eeuwse pastorie in Oldebroek. Geniet van luxe en sfeervol ingerichte kamers en een heerlijk verzorgd ontbijt. De B&B bevindt zich op de Veluwe en is omgeven door mooie wandel- en fietsroutes. Daarnaast zijn er havensteden, pretparken en musea in de buurt. De supermarkt is op loopafstand en de B&B is rolstoelvriendelijk met eigen parkeerplekken. De kamers zijn allemaal uniek ingericht en voorzien van gratis WiFi en een Smart-TV. In de omgeving zijn prachtige natuurgebieden te ontdekken en er zijn veel eetgelegenheden en winkels in de buurt. Kortom, Slapen bij DKW biedt een volledig verzorgd verblijf in een sfeervolle omgeving.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Slapen bij DKW verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Slapen bij DKW of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Slapen bij DKW? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Slapen bij DKW het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bed & Breakfast Slapen bij DKW reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Slapen bij DKW

Bezoekers bekeken ook