B&B de Heughte

B&B de Heughte is een Bed & Breakfast gelegen aan Zwarteweg 48 in Oosterwolde.

Meer informatie over B&B de Heughte in Oosterwolde

B&B De Heughte is een gecertificeerde Bed & Breakfast met 5 tulpen en heeft de tweede plaats behaald in de verkiezing van de Beste B&B van Nederland in 2021. Je kunt ook een B&B de Heughte Cadeaubon bestellen als leuk cadeau voor iemand. De accommodaties zijn luxueus en het uitgebreide ontbijt zorgt voor een goede start van de dag. Je kunt zelfs je eigen eitje rapen bij de kippen. Daarnaast kun je genieten van het grote zwembad en de riante Spa met massagestralen. De B&B ligt aan de rand van de Veluwe, wat een perfecte uitvalsbasis is om de natuur en omgeving te verkennen. Het eeuwenoude dorpje Oosterwolde, waar de B&B zich bevindt, is ontstaan vanwege de kleine duinenrij genaamd de Heughte, die bescherming bood tegen overstromingen van de Zuiderzee. De B&B is ideaal gelegen om de gevarieerde omgeving te ontdekken, zoals het Veluwemeer, de Hanzestad Elburg en de prachtige Veluwe met zijn heidevelden en bossen.

Wil je weten wat B&B de Heughte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Heughte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Heughte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Heughte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar B&B de Heughte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Heughte

Bezoekers bekeken ook