B&B Johannesberg

B&B Johannesberg is een Bed & Breakfast gelegen aan Zuiderzeestraatweg 11 in Oldebroek.

Meer informatie over B&B Johannesberg in Oldebroek

B&B Johannesberg is een prachtige landelijke plek op de Veluwe waar natuurliefhebbers en genieters van harte welkom zijn. Ze hebben zelfs 4 tulpen gekregen van bedandbreakfast.nl! Gasten hebben erg genoten van hun verblijf, zoals Diana die zich erg welkom voelde en Diny die de gastvrije ontvangst en prachtige omgeving waardeerde. Kitty was vooral onder de indruk van het ontbijt, dat elke dag weer iets anders bood. Marleen verbleef in een prachtige luxe kamer met vrij uitzicht. Ze beschrijft de bed and breakfast als erg prettig en noemt het ontbijt het beste dat ze ooit heeft gehad. De omgeving is zowel per fiets als wandelend te verkennen, met onder andere het nabijgelegen Elburg en mooie oude boerderijen in zowel bos- als weilandgebieden. Al met al is B&B Johannesberg absoluut een aanrader.

Wil je weten wat B&B Johannesberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Johannesberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Johannesberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Johannesberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar B&B Johannesberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Johannesberg

Bezoekers bekeken ook