Bed & Breakfast de Heidehoeve

Bed & Breakfast de Heidehoeve is een Bed & Breakfast gelegen aan Engelandsweg 12 in Wezep.

Meer informatie over Bed & Breakfast de Heidehoeve in Wezep

Op de Veluwe, tussen de prachtige Hanzesteden Hattem en Elburg, en dicht bij Zwolle, vindt u B&B De Heidehoeve in Wezep. De B&B bestaat uit twee ruime boerderij-appartementen op het erf van een oude Veluwse boerderij uit 1824. Elk appartement heeft een eigen entree, woonkamer met sfeer- of open haard, keuken met vaatwasser en (combi)oven, badkamer met douche en toilet, privéterras en parkeerplaats. Er zijn twee appartementen beschikbaar: De Barn voor 4 personen en De Riek voor 2 personen. Honden zijn welkom en er is een speciaal kinderparadijs. De omgeving van De Heidehoeve is ideaal om te verkennen met vijf Hanzesteden op fietsafstand en het prachtige natuurgebied de Veluwe. Er wordt ook ontbijt geserveerd, met zelfgemaakte jams en eieren van eigen kippen. De Heidehoeve biedt ook informatie over losloopgebieden en restaurants waar honden welkom zijn. De auto's worden op het erf autoluw gehouden ten behoeve van de veiligheid en het vakantiegevoel van de gasten, maar er is een privéparkeerplaats beschikbaar en er is zelfs een laadpaal voor elektrische auto's.

Wil je weten wat Bed & Breakfast de Heidehoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast de Heidehoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast de Heidehoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast de Heidehoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bed & Breakfast de Heidehoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast de Heidehoeve

Bezoekers bekeken ook