Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem''

Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' is een Bed & Breakfast gelegen aan Zomerdijk 2 in Oosterwolde.

Meer informatie over Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' in Oosterwolde

Elburg is een historische vestingstad met een stratenplan uit de 13e eeuw. Binnen de stadsmuren zijn er ongeveer 250 monumentale panden en er zijn interessante musea, leuke winkels en gezellige terrasjes te vinden. Gasten die verblijven in Bed & Breakfast De Zwanebloem ontvangen een gratis stadsgids van Elburg met tips en anekdotes. De B&B is gelegen vlakbij Elburg en biedt comfortabele kamers met eigen douche en toilet, tv, internet, airconditioning, vloerverwarming en faciliteiten om koffie en thee te zetten. 's Ochtends wordt er een bijzonder ontbijt geserveerd op het terras met uitzicht op de weilanden. Het is ook mogelijk om beide kamers tegelijkertijd te huren en/of langer te verblijven. Fietsen en elektrische fietsen zijn te huur. De B&B is hoog gewaardeerd door Zoover in 2012, 2013 en 2014.

Wil je weten wat Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem''? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bed en Breakfast: ''de Zwanebloem'' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bed en Breakfast: ”de Zwanebloem”

Bezoekers bekeken ook