Kruiskerk Wezep

Kruiskerk Wezep is een Kerk gelegen aan Kerkweg 6 in Wezep.

Meer informatie over Kruiskerk Wezep in Wezep

De Kruiskerk is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland en staat open voor iedereen, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Elke zondag is er een samenkomst om 09:30 waar je welkom bent zoals je bent. De Kruiskerk is een ontmoetingsplaats van geloof, hoop en liefde en wil een open en eigentijdse geloofsgemeenschap zijn die zich laat inspireren door de Bijbel en het geloof in Gods liefde voor de hele aarde. Ze hebben elkaar lief omdat God hen lief heeft en leven en getuigen in navolging van Jezus Christus. Ze zoeken naar vernieuwende vormen van kerk zijn en vieren, en willen samen met anderen op zoek gaan naar God en geloof in deze tijd om Gods boodschap te delen.

Wil je weten wat Kruiskerk Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruiskerk Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruiskerk Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruiskerk Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kruiskerk Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruiskerk Wezep

Bezoekers bekeken ook