Vrije Oud Gereformeerde Gemeente

Vrije Oud Gereformeerde Gemeente is een Kerk gelegen aan Mheneweg Zuid 6 in Oldebroek.

Meer informatie over Vrije Oud Gereformeerde Gemeente in Oldebroek

Op de vergadering van de Commissie van Onderzoek van de OGGiN op 22 januari zijn geen studenten toegelaten. Op 25 augustus zal de bevestiging en intrede van dhr. P. de Boer als lerende ouderling plaatsvinden in Echteld-Ochten. Op dezelfde dag zullen er twee diensten plaatsvinden in de Vrije Oud Gereformeerde Gemeente te Oldebroek. Daarnaast zijn er verschillende bevestigingen en benoemingen geweest van lerende ouderlingen en predikanten, maar ook overlijdens en afscheid van predikanten. Uiteindelijk heeft ds. Van Houselt met een deel van de gemeente een tweede zelfstandige Oud Gereformeerde Gemeente opgericht in Oldebroek. Ook zijn er beroepen uitgebracht op ds. J. Goudriaan, ds. J. Koster en ds. K. van de Belt, en is dhr. C.L. Onderdelinden als lerende ouderling bevestigd. Het ontwerp, de techniek en de realisatie van de website is verzorgd door Verrips Digitale Diensten.

Wil je weten wat Vrije Oud Gereformeerde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Oud Gereformeerde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Oud Gereformeerde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Oud Gereformeerde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Vrije Oud Gereformeerde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Oud Gereformeerde Gemeente

Bezoekers bekeken ook