Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht is een Kerk gelegen aan Mariënrade 1 in Wezep.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht in Wezep

De tekst gaat over de activiteiten en diensten van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Wezep. Er worden verschillende kerkdiensten aangeboden, zowel in de ochtend als in de middag, en er is een gezamenlijke dienst met de NGK Morgenster Wezep. Er wordt benadrukt dat de kerk er is om elkaar te steunen in goede en slechte tijden en om te groeien in geloof. Ook worden er verschillende nieuwsberichten genoemd, zoals het Paasmagazine 2023 en de samenkomsten in de Stille Week. Verder wordt er aandacht besteed aan de KIDS CORNER en wordt er aangegeven dat de kerk openstaat voor iedereen die hulp nodig heeft. Ten slotte worden de contactgegevens van de kerk vermeld voor meer informatie.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Noorderlicht

Bezoekers bekeken ook