Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek

Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek is een Kerk gelegen aan Zuiderzeestraatweg 226BG in Oldebroek.

Meer informatie over Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek in Oldebroek

De Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek is een groep mensen die zich verbonden voelen met alle christenen die Jezus als hun Verlosser hebben aanvaard. Ze willen graag anderen vertellen over Jezus en wat Hij voor hen heeft gedaan. De gemeente start met een actie energiefonds om naar elkaar om te zien en lief en leed te delen. Daarnaast worden er live diensten uitgezonden via Youtube. De gemeente heeft ook een werkgroep die aandacht besteedt aan Israël en activiteiten organiseert om meer te leren over wat de Bijbel zegt over Israël. In de agenda staan alle diensten, jeugddiensten en bidstonden vermeld. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd en nieuwsberichten geplaatst. Er is een Pre Marriage Course in het nieuwe jaar en er wordt wekelijks gebeden voor Israël. Verder is er een presentatieconcert van het orgel en wordt er een Kairos Cursus georganiseerd. De kerkenraad van de gemeente wordt ook vermeld. De tekst eindigt met een bijbelvers uit 1 Johannes 4:15-17.

Wil je weten wat Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek

Bezoekers bekeken ook