FOLIEBOUWKUIP

FOLIEBOUWKUIP is een Bouwbedrijf gelegen aan Zuiderzeestraatweg 74 in Oldebroek.

Meer informatie over FOLIEBOUWKUIP in Oldebroek

FolieBouwkuip is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tijdelijke en definitieve polderconstructies. Ze bieden een totaalpakket van werkzaamheden aan, waardoor hoofdaannemers geen risico's en problemen hebben met het traditioneel uitvoeren van werk met onderaannemers. FolieBouwkuip is een samenwerking tussen Genap en Van Werven, beide bedrijven hebben veel ervaring in het uitvoeren van bouwkuipprojecten. Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen via het contactformulier op hun website of via e-mail of telefoon. Ze hebben verschillende projecten uitgevoerd, zoals het aanleggen van folieconstructies in Middelburg, Houten, Roertunnel A73, België, en Amsterdam. Ze hebben ook gewerkt aan het creëren van bouwputten en het aanbrengen van folieconstructies in verschillende locaties.

Wil je weten wat FOLIEBOUWKUIP verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FOLIEBOUWKUIP of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FOLIEBOUWKUIP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FOLIEBOUWKUIP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar FOLIEBOUWKUIP reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FOLIEBOUWKUIP

Bezoekers bekeken ook