van Ommen Bouw

van Ommen Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Harm Aartsweg 21-1 in Het Loo Oldebroek.

Meer informatie over van Ommen Bouw in Het Loo Oldebroek

Bouwbedrijf van Ommen is al meer dan 20 jaar actief als bouwspecialist in heel Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in verbouwingen, onderhoud en timmerwerk. Ze hebben verschillende recente projecten afgerond, zoals de verbouwing van een woonboerderij in Beilen, de realisatie van een tuinhuis en de renovatie van een woonhuis. Klanten zijn erg tevreden over het werk van Bouwbedrijf van Ommen en geven gemiddeld een positieve beoordeling. Ze denken graag mee met nieuwe bouwplannen en zijn te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat van Ommen Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Ommen Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Ommen Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Ommen Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar van Ommen Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. van Ommen Bouw

Bezoekers bekeken ook