E.Raggers Timmerwerken

E.Raggers Timmerwerken is een Bouwbedrijf gelegen aan Bietenakker 57 in Wezep.

Meer informatie over E.Raggers Timmerwerken in Wezep

E.Raggers Timmerwerken, gelegen in Wezep, biedt professionele en vakkundige diensten voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Ze helpen graag bij het bedenken van oplossingen en komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud. Voor verbouwingen werken ze samen met een tekenaar en constructeur en kunnen ze helpen bij het aanvragen van vergunningen bij de gemeente. Ze kunnen uiteenlopende verbouwingen uitvoeren, zoals het veranderen van de indeling van uw huis, het plaatsen van een dakopbouw, dakkapel, dakraam, veranda/serre/schuur/schutting, of het renoveren van uw keuken of badkamer. Ze bieden altijd een scherpe prijs zonder extra kosten achteraf. Daarnaast zijn ze ook bezig met groen bouwen door gebruik te maken van duurzame materialen, afval te scheiden, te isoleren en informatie te verstrekken voor een beter milieu. Ze hebben ook ervaring met het vervangen van schuttingen en het plaatsen van blokhutten, schuren, tuinhuizen, hekken, muren en overkappingen in de tuin. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat E.Raggers Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E.Raggers Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E.Raggers Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.Raggers Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar E.Raggers Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E.Raggers Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook