Hallz

Hallz is een Bouwbedrijf gelegen aan Duurzaamheidstraat 2 in Hattemerbroek.

Meer informatie over Hallz in Hattemerbroek

Hallz.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen, renoveren en onderhouden van bedrijfshallen. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector en bieden unieke concepten in systeemhallenbouw. Ze combineren vakmanschap met flexibiliteit, slagvaardigheid, duurzaamheid en innovatie. Nadat een offerte is goedgekeurd, gaat Hallz.nl aan de slag met het ontwerp van de bedrijfshal, inclusief 3D-computermodellen. Ze regelen ook de benodigde vergunningen. Zodra het ontwerp en de vergunningen zijn goedgekeurd, kan de bouw beginnen. Hallz.nl houdt de klant op de hoogte van de voortgang en zorgt voor de oplevering van de bedrijfshal. Ze bieden ook onderhoudsdiensten aan, waaronder jaarlijkse inspecties en wettelijk verplichte keuringen. Het bedrijf heeft referenties zoals Urzo Woninginrichting, JUTA Holland en Woning Almere Overgooi. Hallz.nl is de specialist in het bouwen en onderhouden van bedrijfshallen van A tot Z.

Wil je weten wat Hallz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hallz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hallz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hallz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Hallz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hallz

Bezoekers bekeken ook