Zeuven Heuvels

Zeuven Heuvels is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 110 in Wezep.

Meer informatie over Zeuven Heuvels in Wezep

De Gasterij is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner, maar het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. De Werkschuur is geopend van maandag tot en met vrijdag. Het telefoonnummer is 038 457 80 89 en het e-mailadres is info@de7heuvels.nl. Het adres is Stationsweg 110, Wezep. In de Gasterij kan je genieten van heerlijke koffie, huisgemaakt gebak en een lekkere lunch, diner of proeverij. Daarnaast is de Zeuven Heuvels ook een geschikte locatie voor feesten, vergaderingen en speciale gelegenheden. Er is een overname van Gasterij De Zeuven Heuvels door Anne en Ronald van Tiel, die van plan zijn het huidige concept voort te zetten. De Gasterij is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 - 18.00 uur, maar kan soms gereserveerd zijn voor een besloten groep, wat altijd wordt gemeld via sociale media-kanalen. Je kunt bij Gasterij de 7 Heuvels bijna elke dag genieten van verschillende smaakvolle producten en reserveren kan direct online.

Wil je weten wat Zeuven Heuvels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zeuven Heuvels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zeuven Heuvels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeuven Heuvels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Zeuven Heuvels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zeuven Heuvels

Bezoekers bekeken ook