Rustpunt De feithenhof

Rustpunt De feithenhof is een Restaurant gelegen aan Bovenstraatweg 4 in Oldebroek.

Meer informatie over Rustpunt De feithenhof in Oldebroek

Aan de rand van de Veluwe, in het buitengebied van Oldebroek, vind je Toeristisch Rustpunt "De Feithenhof". Hier kun je terecht voor een kopje koffie, een plakje appelcake of een verfrissend drankje. Het rustpunt is gelegen aan de Bovenstraatweg 4a in Oldebroek. Je kunt zien of ze geopend zijn aan het groen/gele bordje langs de weg met de tekst 'Gastvrij Oldebroek'. Over het algemeen zijn ze op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen geopend. Op hun website vind je informatie over fietstochten en de omgeving. Motorrijders opgelet: je krijgt de tweede kop koffie gratis!

Wil je weten wat Rustpunt De feithenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rustpunt De feithenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rustpunt De feithenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rustpunt De feithenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Rustpunt De feithenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rustpunt De feithenhof

Bezoekers bekeken ook