Culinaire Stadswandeling Elburg

Culinaire Stadswandeling Elburg is een Restaurant gelegen aan Zomerdijk 2 in Oosterwolde.

Meer informatie over Culinaire Stadswandeling Elburg in Oosterwolde

Wandelingen zijn mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 13:00 uur. Voor contact en reserveringen kunt u bellen naar 0525-621724 of 06-39461407 (noz) of mailen naar info@culinairestadswandeling.nl. Deze culinaire stadswandeling in Elburg is geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en groepsuitjes vanaf 15 personen. Elburg heeft een rijke geschiedenis en ademt authenticiteit en gezelligheid. Het stadje telt meer dan 300 monumenten en is als het ware één groot museum. Sinds 2011 worden er culinaire stadswandelingen georganiseerd waarbij ervaren gidsen aansprekende en boeiende verhalen vertellen. Deze wandeling is geschikt voor jong en oud en duurt ongeveer 4 uur. In de winter is het heerlijk om een frisse neus te halen tijdens een stadswandeling. De website wordt niet altijd geactualiseerd, dus kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

Wil je weten wat Culinaire Stadswandeling Elburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Culinaire Stadswandeling Elburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Culinaire Stadswandeling Elburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Culinaire Stadswandeling Elburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Culinaire Stadswandeling Elburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Culinaire Stadswandeling Elburg

Bezoekers bekeken ook