Praxis Bouwmarkt Wezep

Praxis Bouwmarkt Wezep is een Bouwmarkt gelegen aan Rondweg 84 in Wezep.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Wezep in Wezep

Deze week is er een korting van 30% op hanglampen bij een besteding vanaf €25,-. Daarnaast zijn er ook kortingen op CetaBever binnenbeitsen en -lakken, Flexa muurverf in de kleur van het jaar 2024, led-lichtbronnen, latex en PVC vloeren bij een besteding vanaf €25,-. De Praxis Plus korting van 20% op een artikel naar keuze bij een besteding vanaf €10,- is geldig van 30 oktober t/m 5 november 2023. Er zijn ook verschillende voordelen voor Praxis Plus leden, zoals snel ophalen in de winkel, gratis retourneren en 30 dagen bedenktijd (90 dagen voor Praxis Plus leden). Voor meer informatie en actievoorwaarden kan men de Praxis website raadplegen.

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Wezep

Bezoekers bekeken ook