Bouwmarkt De Meule

Bouwmarkt De Meule is een Bouwmarkt gelegen aan Oostendorperstraatweg 92 in Oosterwolde.

Meer informatie over Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde

De Meule is een bouwmarkt met een uitgebreid assortiment en een mooie winkel en werkplaats. Ze hebben veel producten op voorraad, maar kunnen ook veel meer voor je bestellen. Ze hebben merken van hoge kwaliteit en je kunt bij hen terecht voor advies. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 19.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 14.00 uur. Als je niet kunt vinden wat je zoekt of als je advies op maat wilt, kun je contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwmarkt De Meule verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwmarkt De Meule of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwmarkt De Meule? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwmarkt De Meule het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bouwmarkt De Meule reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwmarkt De Meule

Bezoekers bekeken ook