Festool

Festool is een Bouwmarkt gelegen aan Rondweg 82 in Wezep.

Meer informatie over Festool in Wezep

Conwes is een leverancier van goedkope werkkleding en bedrijfskleding die online besteld kan worden en waarop logo's gedrukt kunnen worden. Ze hebben een groot assortiment aan werkkleding en bedrijfskleding van verschillende merken zoals Snickers, Fristads Kansas, Blåkläder en Santino. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om werkkleding te passen in hun winkel in Wezep. Vanaf april 2018 hebben ze ook een tweede locatie in Heerde. Naast werkkleding leveren ze ook bedrukte kleding voor evenementen en S3 werkschoenen met stalen neus. Ze hebben een breed assortiment aan werkschoenen voor zowel dames als heren, zoals de populaire Grisport 803 en 801 werkschoenen. Naast werkkleding en werkschoenen leveren ze ook verschillende machines en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals helmen, handschoenen en veiligheidsbrillen. Conwes is dealer van verschillende merken zoals Milwaukee, Airbo, Tyrolit en Weka. Ze bieden ook de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken met een logo. Klanten kunnen achteraf betalen per factuur en Conwes streeft naar tevredenheid van hun klanten.

Wil je weten wat Festool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Festool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Festool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Festool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Festool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Festool

Bezoekers bekeken ook