Praktijk Voet Plus

Praktijk Voet Plus is een Schoonheidssalon gelegen aan P.J. Oudstraat 3 in Wezep.

Meer informatie over Praktijk Voet Plus in Wezep

Praktijk Voet Plus is een pedicure praktijk die meer biedt dan alleen voetverzorging. Jeannette Kors - Wolf, de professionele voetverzorger, is aangesloten bij de branche organisatie Provoet en is KRP geregistreerd. Ze heeft extra cursussen gevolgd, waaronder diabetische voetverzorging, reumatische voetverzorging, nagelregulatietechniek, en nog veel meer. Op dit moment is ze bezig met de opleiding tot Medisch Pedicure. In tegenstelling tot veel andere pedicures, neemt ze ruim de tijd voor haar klanten en is ze pas tevreden als de behandeling optimaal is verlopen. Ze biedt ook professionele verzorgingsproducten aan. Op dit moment neemt ze helaas geen nieuwe cliënten aan en als je ziekteverschijnselen hebt, kan de behandeling niet doorgaan. Neem bij twijfel contact op via telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Praktijk Voet Plus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Voet Plus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Voet Plus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Voet Plus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Praktijk Voet Plus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Voet Plus

Bezoekers bekeken ook