Cyelle Wezep

Cyelle Wezep is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Limburg Stirumlaan 13 in Wezep.

Meer informatie over Cyelle Wezep in Wezep

Het Instituut voor Huidverbetering & Dieetbegeleiding biedt een diepgaande aanpak voor een gezonde huid en lichaam. Ze bieden een gratis huidscan om de conditie en leeftijd van uw huid te ontdekken en te verbeteren. Ze werken met het PS. food & lifestyle programma en zijn hiervoor officieel gecertificeerd. Daarnaast bieden ze verschillende behandelingen aan voor huidproblemen, zoals permanente make-up verwijderen en CRYO4 behandelingen voor figuurcorrectie. Ook bieden ze compressietherapie aan in combinatie met Arosha bodywraps voor cellulite en oedeem. Daarnaast bieden ze EMS Reshape aan om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Klanten zijn zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel. De salon heeft een rustgevende sfeer en biedt professionele behandelingen aan. Je kunt een gratis huidscan aanvragen om de conditie van je huid te verbeteren. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op dinsdag tot 21.00 uur en op woensdag tot 15.00 uur. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of app. Volg ze ook op Instagram voor tips, adviezen en aanbiedingen.

Wil je weten wat Cyelle Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cyelle Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cyelle Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cyelle Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Cyelle Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cyelle Wezep

Bezoekers bekeken ook