Healthy Skin Salon

Healthy Skin Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Klompenmakersweg 8 in Wezep.

Meer informatie over Healthy Skin Salon in Wezep

Healthy Skin Salon is een holistische salon in Wezep waarbij de focus ligt op de gezondheid van de huid. De salon biedt verschillende behandelingen aan die volledig worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Hierbij worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt die ontwikkeld zijn in harmonie met de natuur. De eigenaresse, Henriëtte van Loo, is al meer dan 13 jaar werkzaam in de beautybranche en combineert oude Oosterse Traditionele Geneeskunde met moderne technieken en technologieën. De salon is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en is gesloten op bepaalde data.

Wil je weten wat Healthy Skin Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Skin Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Skin Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Skin Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Healthy Skin Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Skin Salon

Bezoekers bekeken ook