Mikko IT

Mikko IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Parc de Zwijger 23 in Wezep.

Meer informatie over Mikko IT in Wezep

Mikko-IT biedt verschillende diensten aan, zoals computeradvies, service aan huis, computer verkoop en hulp op afstand. Ze kunnen ook zakelijke IT-ondersteuning bieden voor freelancers, ZZP'ers en bedrijven. Klanten hebben positieve ervaringen gehad met Mikko-IT, waarbij ze goed advies en service hebben ontvangen bij het kiezen van een telefoon, het vinden van een laptop voor school, en het oplossen van computerproblemen. Mikko-IT biedt ook ondersteuning bij het optimaliseren en onderhouden van computers en kan advies geven over game pc's. Klanten kunnen Mikko IT volgen op sociale media en contact opnemen via WhatsApp.

Wil je weten wat Mikko IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mikko IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mikko IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mikko IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Mikko IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mikko IT

Bezoekers bekeken ook