BoomerICT

BoomerICT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Zuiderzeestraatweg 62A in Oldebroek.

Meer informatie over BoomerICT in Oldebroek

BoomerICT is de ICT partner van de Veluwe en biedt ondersteuning bij ICT-vraagstukken. Ze hebben een flexibele helpdesk die altijd dichtbij is, zowel op locatie als digitaal. Daarnaast zijn ze leverancier en installateur van Office 365, waarbij ze zorgen voor ontzorging op locatie. Ze bieden ook webhosting en Microsoft 365 voor MKB op de Veluwe, waardoor alle Office programma's en mail snel toegankelijk zijn, waar je ook bent. Voor hardware kunnen ze speciale computers op maat leveren die voldoen aan de eisen van de klant. BoomerICT is te bereiken via contact@boomerict.nl of telefonisch op 06 - 24 39 17 08. Ze bieden ook een helpdesk en hulp op afstand.

Wil je weten wat BoomerICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoomerICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoomerICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoomerICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar BoomerICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoomerICT

Bezoekers bekeken ook