Hoogenboom ICT

Hoogenboom ICT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Duivendansweg 4 in Wezep.

Meer informatie over Hoogenboom ICT in Wezep

Hoogenboom ICT is een bedrijf dat diensten aanbiedt aan particulieren en kleine ondernemers in de regio Zwolle, Wezep, Epe, Oldebroek en omgeving. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het ontwerpen van websites, computer onderhoud en advies en aanschaf van nieuwe hardware. Het bedrijf staat bekend om hun snelle en persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit. Ze werken ook samen met BoomerICT. Op het gebied van websites kunnen ze helpen bij het registreren van een domeinnaam, het ontwerpen van een website, het hosten van websites en het opzetten van webmail. Voor computer onderhoud kunnen ze helpen met virusverwijdering, het inbouwen van een SSD en het installeren van Windows en Office. Op het gebied van netwerken kunnen ze helpen met het installeren van een modem en router, het aanleggen van een netwerk en het oplossen van wifi-problemen. Daarnaast bieden ze ook advies en aanschaf van nieuwe hardware en kunnen ze helpen bij andere ICT-vraagstukken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Hoogenboom ICT.

Wil je weten wat Hoogenboom ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoogenboom ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoogenboom ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoogenboom ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Hoogenboom ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoogenboom ICT

Bezoekers bekeken ook