Maranathakerk

Maranathakerk is een Hervormde kerk gelegen aan Verlengde Looweg 25 in Het Loo Oldebroek.

Meer informatie over Maranathakerk in Het Loo Oldebroek

De Hervormde Gemeente te Oldebroek bestaat uit 2 wijken, elk met een eigen wijkkerkenraad. Elke zondag worden er diensten gehouden in de Dorpskerk en de Maranathakerk. Je kunt live meeluisteren naar de diensten via de kerkradio. Op de website zijn belangrijke links te vinden, zoals het privacybeleid en informatie over het huren van kerkelijke gebouwen. Ook staan hier de contactgegevens van de websitebeheerder en verschillende personen binnen de gemeente, zoals de predikanten en scriba's van beide wijken. De adresgegevens van de kerken zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook