Dorpskerk - Hervormde Gemeente

Dorpskerk - Hervormde Gemeente is een Hervormde kerk gelegen aan Groote Woldweg 26 in Oosterwolde.

Meer informatie over Dorpskerk - Hervormde Gemeente in Oosterwolde

De Hervormde Gemeente Oosterwolde/Noordeinde behoort tot de richting van de Gereformeerde Bond en heeft zich aangesloten bij het Convenant van de Classis Alblasserdam. Ze staan op het fundament van de Heilige Schrift en de gereformeerde belijdenis. Op de website vindt men informatie over komende activiteiten en praktische informatie over de organisatie van de gemeente. Daarnaast zijn er verschillende kerkdiensten in zowel de Dorpskerk in Oosterwolde als de Kerk in Noordeinde. De contactgegevens zijn ook vermeld op de website.

Wil je weten wat Dorpskerk - Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk - Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk - Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk - Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Dorpskerk - Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk – Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook