Dorpskerk

Dorpskerk is een Hervormde kerk gelegen aan Kerkstraat 1 in Oldebroek.

Meer informatie over Dorpskerk in Oldebroek

De Hervormde Gemeente te Oldebroek bestaat uit 2 wijken, elk met een wijkkerkenraad die verantwoordelijk is voor het werk in de wijk en de kerkdiensten. Elke zondag worden er diensten gehouden in de Dorpskerk en de Maranathakerk. Je kunt live meeluisteren naar de diensten via de kerkradio. Op de website vind je belangrijke links, zoals het privacybeleid, informatie over de ANBI en contactgegevens voor het huren van kerkelijke gebouwen. Ook zijn er adresgegevens van de verschillende kerken en het kerkelijk centrum. Daarnaast is er informatie over het luisteren naar de kerkradio en contactgegevens van de predikanten en scriba's van beide wijken.

Wil je weten wat Dorpskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Dorpskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk

Bezoekers bekeken ook