Kapper Wim Koele

Kapper Wim Koele is een Kapper gelegen aan Zuiderzeestraatweg 114 in Oldebroek.

Meer informatie over Kapper Wim Koele in Oldebroek

Kapper Koele is een familiebedrijf in Oldebroek dat al meer dan 30 jaar bestaat. Ze verwelkomen jong en oud voor allerlei trendy en klassieke kapsels. De kapsalon is laagdrempelig en de koffietafel speelt een belangrijke rol. Eigenaar Wim Koele lacht en zegt dat ze een ervaren team hebben, inclusief jong talent. Ze hebben ook een eigen gel met een scherpe prijs, die stevig is en niet vet. De gel is verkrijgbaar in een handige tube of een grote pot. Voor een afspraak kunnen klanten gemakkelijk terecht via het online afsprakensysteem of telefonisch.

Wil je weten wat Kapper Wim Koele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Wim Koele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Wim Koele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Wim Koele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kapper Wim Koele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Wim Koele

Bezoekers bekeken ook