MISSHIZZ

MISSHIZZ is een Kapper gelegen aan Stationsweg 94 in Wezep.

Meer informatie over MISSHIZZ in Wezep

MISSHIZZ is een kapsalon voor zowel mannen als vrouwen, opgericht door Ethel Jansen in december 2015. Ze begon haar eigen zaak nadat ze 26 jaar had gewerkt in een kapsalon in Elburg. De naam MISSHIZZ is geïnspireerd door de Engelse kapsalon His and Hers, waar Ethel's moeder altijd naartoe ging. Het is een erkend leerbedrijf en biedt diverse haarverzorgingsbehandelingen, waaronder wassen, knippen, kleuren en stylen. Ze werken met kleur- en verzorgingsproducten van het merk Fudge. De salon is op maandag gesloten, maar op andere dagen is het voornamelijk op afspraak. Klanten worden vooraf geadviseerd over het kapsel dat het beste bij hen past. Ethel geniet van het creatieve aspect van het vak en de tevreden klanten. MISSHIZZ heeft ook deelgenomen aan het evenement 'Toer de Dellen' en steunt KIKA.

Wil je weten wat MISSHIZZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MISSHIZZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MISSHIZZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MISSHIZZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar MISSHIZZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MISSHIZZ

Bezoekers bekeken ook