Jhair and Beauty

Jhair and Beauty is een Kapper gelegen aan Beelhof 21 in Wezep.

Meer informatie over Jhair and Beauty in Wezep

Jhair and Beauty is een salon voor haar en schoonheid gelegen aan Beelhof 21 in Wezep. Ze bieden persoonlijke aandacht en beauty behandelingen aan. Ze hebben speciale arrangementen voor bruiden en je kunt een afspraak maken door te bellen naar 06 30 58 10 93 of een e-mail te sturen naar info@jhair.nl. De openingstijden van de salon zijn als volgt: op maandag en dinsdag zijn ze geopend van 08.30 tot 21.00 uur, op woensdag van 08.30 tot 17.30 uur, op donderdag van 08.30 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Wil je weten wat Jhair and Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jhair and Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jhair and Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jhair and Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Jhair and Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jhair and Beauty

Bezoekers bekeken ook