Vakgarage Wessels

Vakgarage Wessels is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Keizersweg 38 in Wezep.

Meer informatie over Vakgarage Wessels in Wezep

Vakgarage Wessels is een bekend autobedrijf in Wezep dat al meer dan 50 jaar actief is in de autobranche. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken auto's en zijn BOVAG gecertificeerd. Daarnaast bieden ze ook Vakgarant Premium Occasion met garantie tot 120 maanden en pechhulp aan. Bij Vakgarage Wessels kunt u terecht voor goed onderhouden occasions en ze hebben een diverse collectie betrouwbare auto's. Ze zijn gevestigd aan de Keizersweg 38 in Wezep en werken hard om hun klanten tevreden te houden. Ze bieden ook services zoals airco check en aankoopkeuring. U kunt contact met hen opnemen via info@vakgaragewessels.nl.

Wil je weten wat Vakgarage Wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Vakgarage Wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Wessels

Bezoekers bekeken ook