Autoservice Fikse

Autoservice Fikse is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Lorentzstraat 2 in Wezep.

Meer informatie over Autoservice Fikse in Wezep

Bij Autoservice Fikse kunt u terecht voor apk, reparaties, onderhoud, aircoservice en storingsdiagnoses. Ze bieden ook vakantiechecks, winterchecks en winterbanden aan. Daarnaast is Autoservice Fikse een actieve occasiondealer, waarbij ze alleen populaire modellen van bekende merkendealers op voorraad hebben. Alle auto's boven de 4500 euro worden geleverd met 3 maanden Autoservice Fikse huisgarantie, een technische controle en apk. Deze garantie kan worden uitgebreid naar 6 maanden of naar de Bovag garantie van een jaar. Autoservice Fikse is lid van de Bovag en onderhoudt de auto's voordat ze worden afgeleverd. Ze bieden een nieuwe of recente APK, een uitgebreide technische controle en de Bovag 40 punten check.

Wil je weten wat Autoservice Fikse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Fikse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Fikse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Fikse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Autoservice Fikse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Fikse

Bezoekers bekeken ook