The Box Gym

The Box Gym is een Personal trainer gelegen aan Oude Keizersweg 16 in Wezep.

Meer informatie over The Box Gym in Wezep

Christian van den Berg biedt betaalbare personal training aan in zijn private fitness studio genaamd The Box. Deze studio is geen hypermoderne sportschool, maar een plek waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Bij The Box kun je terecht voor sport specifieke trainingen, personal training, duo training, small group training, mobiliteit en blessure preventie training, en vet verlies training. Daarnaast biedt Christian ook op maat gemaakte trainingstrajecten inclusief voedingsbegeleiding aan. Als je moeite hebt met de drempel naar de sportschool, op zoek bent naar persoonlijke aandacht en begeleiding, of gewoon lekker wilt bewegen in een unieke studio, dan is training bij The Box iets voor jou. Neem contact op met Christian via info@christianvandenberg.com of 06-18082455 om meer te weten te komen.

Wil je weten wat The Box Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Box Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Box Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Box Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar The Box Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Box Gym

Bezoekers bekeken ook