Bootcamp Oldebroek

Bootcamp Oldebroek is een Personal trainer gelegen aan Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.

Meer informatie over Bootcamp Oldebroek in Oldebroek

Bootcamp Oldebroek biedt groepslessen en personal training aan op elk niveau. Ze geloven in de juiste combinatie van voeding en training om fit te worden en bieden daarom begeleiding bij elke training. Daarnaast hebben ze diverse programma's waarbij ze dieper ingaan op voeding, training en mindset. Voor effectief afvallen bieden ze de VetFit-methode aan, met een voedingsplan op maat. Je kunt een proefmaand onbeperkt sporten voor €34,95 en ontvangt daarbij gepersonaliseerde bokshandschoenen. Het team is gedreven en de coach stimuleert je om tot het uiterste te gaan.

Wil je weten wat Bootcamp Oldebroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bootcamp Oldebroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bootcamp Oldebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bootcamp Oldebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Bootcamp Oldebroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bootcamp Oldebroek

Bezoekers bekeken ook