Snuffelshop Wezep

Snuffelshop Wezep is een Kringloopwinkel gelegen aan Zuiderzeestraatweg 412A in Wezep.

Meer informatie over Snuffelshop Wezep in Wezep

De webwinkel van SnuffelshopWezep is momenteel gesloten, maar de openingsdagen zijn gewijzigd naar donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bij SnuffelshopWezep kun je goede herbruikbare spullen inleveren, maar grote spullen zoals bedden, matrassen en wandmeubels worden momenteel niet geaccepteerd. Je moet eerst telefonisch contact opnemen om te overleggen. SnuffelshopWezep wil graag een bijdrage leveren aan hergebruik en het tegengaan van verspilling en de weggooi-maatschappij. In de kringloopwinkel kun je rondkijken en snuffelen naar allerlei spullen, van standaard items tot bijzondere voorwerpen, antiek en vintage. Momenteel is de webwinkel beschikbaar om rond te kijken. SnuffelshopWezep heeft in het verleden te maken gehad met corona maatregelen, maar op dit moment zijn er geen beperkingen meer. Het is belangrijk om de algemene regels in acht te nemen. Hergebruik is een manier om verspilling tegen te gaan.

Wil je weten wat Snuffelshop Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snuffelshop Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snuffelshop Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snuffelshop Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Snuffelshop Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snuffelshop Wezep

Bezoekers bekeken ook