Kringloop n.o.veluwe

Kringloop n.o.veluwe is een Kringloopwinkel gelegen aan Heidepad 69 in Wezep.

Meer informatie over Kringloop n.o.veluwe in Wezep

Ons adres is Heidepad 69 in Wezep. We zijn een kringloopwinkel genaamd Kringloop N.O. Veluwe. We verkopen verschillende producten, zoals gereedschap karren, ophangsysteem en een schoffel zonder steel. De prijzen variëren van €2,50 tot €25,00. Je kunt ook zelf goederen bij ons afgeven tijdens onze openingstijden. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, met verschillende tijden per dag. Het telefoonnummer is 06 538 590 82. Let op: als er geen lift aanwezig is, moet je de spullen beneden klaarzetten vanwege de Arbowet. Onze webdesigner is Page Up design Hattem.

Wil je weten wat Kringloop n.o.veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop n.o.veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop n.o.veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop n.o.veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kringloop n.o.veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop n.o.veluwe

Bezoekers bekeken ook