Slagerij H vd Weg

Slagerij H vd Weg is een Slagerij gelegen aan Zuiderzeestraatweg 133 in Oldebroek.

Meer informatie over Slagerij H vd Weg in Oldebroek

Slagerij van de Weg is een familiebedrijf dat al sinds 1928 bestaat en een bekend begrip is in de regio. Ze hebben vijf vestigingen waar ze op ambachtelijke wijze een breed assortiment aan producten bereiden, waaronder snacks, gourmetschotels en vleesschalen. Onlangs is Slagerij van de Weg genomineerd voor de titel van beste worstmakerij van het jaar. Ook hebben ze een gouden prijs gewonnen voor hun fijne rookworst tijdens de prijsuitreiking van Arnhem Rookworststad. Het bedrijf heeft ook politieke interesse gekregen, met een bedrijfsbezoek van demissionair Kamerlid Thom van Campen. Verder hebben ze eervolle vermeldingen gekregen bij de Grote Grillworsttest en zijn ze kampioen geworden in de categorie Balkenbrij bij de vakwedstrijd Slagers Streekproducten. Slagerij van de Weg bezorgt nu ook bestellingen met een elektrische bestelbus om op een duurzame manier te kunnen bezorgen. Al met al is Slagerij van de Weg een bekende en gewaardeerde slagerij in de regio.

Wil je weten wat Slagerij H vd Weg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij H vd Weg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij H vd Weg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij H vd Weg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Slagerij H vd Weg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij H vd Weg

Bezoekers bekeken ook