J. ter Weele Vlees en Vleeswaren

J. ter Weele Vlees en Vleeswaren is een Slagerij gelegen aan Voskuilerdijk 24 in Hattemerbroek.

Meer informatie over J. ter Weele Vlees en Vleeswaren in Hattemerbroek

Marktslager ter Weele verkoopt ambachtelijk geproduceerde worst, vleeswaren en vers vlees op de markt. Op zaterdag 29 juli zullen zij echter niet aanwezig zijn op de markt in 't Harde. Als je een bestelling plaatst, is het belangrijk om bij de bevestiging aan te geven waar en wanneer je de bestelling wilt ophalen of bezorgd wilt hebben. Bezorging in de gemeenten Oldebroek en Hattem kost €7,50, maar als je de bestelling zelf komt ophalen worden er geen kosten berekend. Mocht je vragen hebben of iets willen bestellen wat niet op de website staat, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Wil je weten wat J. ter Weele Vlees en Vleeswaren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. ter Weele Vlees en Vleeswaren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. ter Weele Vlees en Vleeswaren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. ter Weele Vlees en Vleeswaren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar J. ter Weele Vlees en Vleeswaren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. ter Weele Vlees en Vleeswaren

Bezoekers bekeken ook