Skeelervereniging Wijheruit

Skeelervereniging Wijheruit is een Sportcomplex gelegen aan Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.

Meer informatie over Skeelervereniging Wijheruit in Oldebroek

Skeelerclub Oldebroek is een gezellige en actieve vereniging waar skeeleren wordt gezien als meer dan alleen maar buiten actief bezig zijn. Skeeleren is een sport met verschillende onderdelen en onze skeelerbanen bieden een veilige plek om te leren skeeleren voor zowel kinderen als volwassenen. Geïnteresseerd in onze club? Kom eens langs op een dinsdag- of woensdagavond op de skeelerpiste in Oldebroek en meld je aan voor een proefles. We hebben skeelers, beschermmaterialen en helmen die je kunt lenen. Skeelerclub Oldebroek organiseert trainingen, lessen, wedstrijden en evenementen voor zowel de jeugd als volwassenen.

Wil je weten wat Skeelervereniging Wijheruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skeelervereniging Wijheruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skeelervereniging Wijheruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skeelervereniging Wijheruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Skeelervereniging Wijheruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skeelervereniging Wijheruit

Bezoekers bekeken ook