Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats)

Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) is een Sportcomplex gelegen aan Ampèrestraat in Wezep.

Meer informatie over Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) in Wezep

Afgelopen zaterdag speelde Rood-Wit B2 een wedstrijd tegen Sparta Zwolle B2. Hoewel Sparta op papier geen sterke tegenstander leek, was het altijd afwachten hoe de wedstrijd zou verlopen. Het team begon vol goede moed en energie aan de wedstrijd. Daarnaast heeft het D3 team ook een wedstrijd gespeeld tegen ASVD, waarbij ze veel plezier hadden, ook al hebben ze verloren. Bij de D1 begint elke wedstrijd met een team huddle en de yell "let's go". Verder zijn er instuiftrainingen voor schoolkorfbal op 8, 15 en 22 juni. Op het toernooi in Nijverdal behaalden de recreanten van Rood-Wit een mooie derde plaats.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Rood-Wit (ingang parkeerplaats)

Bezoekers bekeken ook