Scheffer Shop

Scheffer Shop is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Rondweg 82 in Wezep.

Meer informatie over Scheffer Shop in Wezep

Conwes is een leverancier van goedkope werkkleding en bedrijfskleding, die online besteld kunnen worden en waarop logo's gedrukt kunnen worden. Ze hebben een groot assortiment werkkleding en bedrijfskleding van merken als Snickers, Fristads Kansas, Blåkläder en Santino. Klanten kunnen ook langsgaan bij de winkel in Wezep om de kleding te passen. Vanaf april 2018 is er ook een tweede locatie in Heerde. Naast kleding bedrukken ze ook kleding voor evenementen. Daarnaast bieden ze S3 werkschoenen aan voor zowel dames als heren, van merken als Grisport, Puma en Emma. Verder verkopen ze machines zoals stofzuigers, diamantboormachines en zaagmachines, evenals persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, handschoenen en veiligheidsbrillen. Conwes is ook dealer van merken als Fristads, Blaklader, Snickers, Festool en Milwaukee. Klanten kunnen hun bedrijfskleding laten bedrukken met een logo en er is een groot assortiment werkschoenen en werklaarzen beschikbaar.

Wil je weten wat Scheffer Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scheffer Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scheffer Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scheffer Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Scheffer Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scheffer Shop

Bezoekers bekeken ook