Fristads Werkkleding

Fristads Werkkleding is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Rondweg 82 in Wezep.

Meer informatie over Fristads Werkkleding in Wezep

Scheffer Groep is een bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, zoals asbestsanering, boren en zagen, infrastructuur en milieu, mobiel puin breken, sloopwerken, verhuur en reparatie, en recycling. Ze streven ernaar om niet per se de grootste, maar wel de beste te zijn. Het bedrijf heeft verschillende projecten uitgevoerd, zoals draadzagen in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam, het duurzame sloopproject Combigebouw in Zwolle, en de totaalsloop van het Delfzicht ziekenhuis in Delfzijl. Scheffer Groep heeft ook een hoofdvestiging, een recyclinglocatie en biedt een 24/7 calamiteitennummer aan. De website van het bedrijf is ontwikkeld door IQ-Media.

Wil je weten wat Fristads Werkkleding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fristads Werkkleding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fristads Werkkleding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fristads Werkkleding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Fristads Werkkleding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fristads Werkkleding

Bezoekers bekeken ook