Rijschool Chris

Rijschool Chris is een Rijschool gelegen aan Noordsingel 11 in Wezep.

Meer informatie over Rijschool Chris in Wezep

Welkom bij Rijschool Chris! Bij ons kun je terecht voor autorijlessen (cat. B). De rijschool is vernoemd naar de eigenaar, Christiaan, die tevens de jongste rijschoolhouder in de omgeving is. Christiaan geeft al 12 jaar autorijles en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan door het volgen van verschillende uitbreidingscursussen. Het motto van Chris is 'Chris = slagen', omdat het hun grootste hobby is om ervoor te zorgen dat jij slaagt. Ze staan voor kwaliteit, professionaliteit en snelheid in jouw rijopleiding.

Wil je weten wat Rijschool Chris verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Chris of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Chris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Chris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Rijschool Chris reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Chris

Bezoekers bekeken ook