Autorijschool wessels

Autorijschool wessels is een Rijschool gelegen aan Waterloopweg 10 in Wezep.

Meer informatie over Autorijschool wessels in Wezep

Bij Rijschool Wessels kun je altijd een rijopleiding op maat volgen. Iedereen heeft namelijk een andere leercurve en aandachtspunten tijdens het lessen. Daarom heb je bij deze rijschool een brede keuze aan pakketten. Mocht er geen pakket zijn dat bij je past, dan kun je zelf je pakket samenstellen. Het is ook enorm belangrijk dat je je comfortabel voelt achter het stuur. Bij Rijschool Wessels rijd je daarom met een ervaren rij-instructeur die een brede kennis heeft over het verkeer en alles wat er op de weg kan gebeuren. Daarnaast rijd je in een nieuwe, comfortabele lesauto, namelijk een Renault Clio 1.5 dCi. Je kunt lessen op verschillende locaties, zoals Wezep, Oldebroek, Elburg, 't Harde, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Kampen en Ijsselmuiden. Rijschool Wessels biedt de beste begeleiding vanaf de eerste rijles tot aan het praktijkexamen. Ze zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier de weg op gaat. Daarnaast biedt de rijschool verschillende pakketten en prijzen aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0383759990, mobiel nummer 0653900582 of emailadres info@rijschoolwessels.nl. Het adres is niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Autorijschool wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Autorijschool wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool wessels

Bezoekers bekeken ook