Power Workout Gym

Power Workout Gym is een Sportschool gelegen aan Rondweg 58 in Wezep.

Meer informatie over Power Workout Gym in Wezep

Powerworkoutgym is een sportschool gevestigd in Wezep Noord. De sportschool wordt gerund door Gerrit en Veronica Groen. Gerrit, de eigenaar en instructeur, heeft jarenlange ervaring met fitness, krachttraining en strong man. Hij geeft op een prettige en rustige manier instructies tijdens de powerworkouts en is ook bekend met cross workouts. De sportschool is ruim opgezet en biedt goede prijzen voor het sporten. Het was altijd al een droom van Gerrit en Veronica om een eigen sportschool te hebben en toen ze de mogelijkheid kregen om een pand te bouwen aan de Rondweg in Wezep, hebben ze die kans gegrepen. De sportschool biedt verschillende tarieven, waaronder een onbeperkt trainen optie, een eenmaal per week trainen optie en een speciaal tarief voor kinderen tot 16 jaar. Ook is er een onbeperkt tarief voor het hele gezin. Powerworkoutgym heeft positieve klantervaringen en is gevestigd aan de Rondweg 58 in Wezep.

Wil je weten wat Power Workout Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Power Workout Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Power Workout Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Power Workout Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Power Workout Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Power Workout Gym

Bezoekers bekeken ook