Kickboks Wezep

Kickboks Wezep is een Sportschool gelegen aan Rondweg in Wezep.

Meer informatie over Kickboks Wezep in Wezep

Kickboksen is veel meer dan alleen een vechtsport. Het heeft veel voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het verbetert de spierkracht, conditie en techniek, maar ook discipline, doorzettingsvermogen, respect en zelfvertrouwen. Daarom is kickboksen toegankelijk voor iedereen, van jonge kinderen tot senioren en zowel mannen als vrouwen. Bij KICKBOKS WEZEP kunnen kinderen van 5 tot 15 jaar op een speelse manier kennismaken met de sport en wordt er veel aandacht besteed aan techniek. Voor volwassenen wordt er gewerkt aan techniek, conditie en krachtige en explosieve reacties.

Wil je weten wat Kickboks Wezep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboks Wezep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboks Wezep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboks Wezep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Kickboks Wezep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboks Wezep

Bezoekers bekeken ook