Oldebroek en Omstreken 4045

Oldebroek en Omstreken 4045 is een Museum gelegen aan Hortensiastraat 7 in Wezep.

Meer informatie over Oldebroek en Omstreken 4045 in Wezep

Het museum Collectie Oldebroek 4045 en omstreken is een museum dat zich richt op de gemeenten op de Noordoost Veluwe en Kampen. Het museum opende zijn deuren op 18 april 2018 en wil graag verder uitbreiden met behulp van het publiek. In de regio hebben verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden, zoals vliegtuigcrashes, razzia's en overvallen. Het boek "Wie herdenken we in en om Oldebroek" van Dick Breedijk geeft meer informatie over deze gebeurtenissen. Daarnaast roept het museum op om geen materialen uit de periode 39/45 weg te gooien en contact op te nemen voor meer informatie. Vanaf 1 april 2023 is het museum elke woensdagmiddag open, om de 14 dagen op zaterdagmiddag en op afspraak.

Wil je weten wat Oldebroek en Omstreken 4045 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oldebroek en Omstreken 4045 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oldebroek en Omstreken 4045? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oldebroek en Omstreken 4045 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Oldebroek en Omstreken 4045 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oldebroek en Omstreken 4045

Bezoekers bekeken ook