Boerderijmuseum de Bovenstreek

Boerderijmuseum de Bovenstreek is een Museum gelegen aan Bovenstraatweg 10a in Oldebroek.

Meer informatie over Boerderijmuseum de Bovenstreek in Oldebroek

Boerderijmuseum 'de Bovenstreek' heeft een mooi programma samengesteld voor de herfstvakantie. Samen met Plus Vlaar is er van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober de Boerderij Beleeftocht. Op zaterdag 25 november wordt het 'Boerderijmuseum in wintersfeer' georganiseerd, met een programma van 11.00 tot 19.00 uur. Op 9 september is het Open Monumentendag en is het museum gratis toegankelijk. Het thema van dit jaar is 'Levend erfgoed'. Na twee jaar zonder oogstfeest is er dit jaar eindelijk weer een oogstfeest. Het museum presenteert ook een nieuw beleidsplan voor de jaren 2023-2027, waarin ze een bijdrage willen leveren aan het levend houden van het leven in en rondom Oldebroek. Daarnaast heeft het museum een nieuw Instagram-account waarop ze regelmatig updates zullen plaatsen. De openingstijden van het museum variëren per maand, maar ze zijn gesloten in januari en februari. Het museum is geopend tijdens de kerst- en voorjaarsvakantie en op dinsdagen in maart en november. Het adres van het museum is Bovenstraatweg 10A in Oldebroek en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0525 - 63 1457 of via e-mail info@boerderijmuseum.nl.

Wil je weten wat Boerderijmuseum de Bovenstreek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijmuseum de Bovenstreek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijmuseum de Bovenstreek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijmuseum de Bovenstreek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oldebroek. Opzoek naar Boerderijmuseum de Bovenstreek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijmuseum de Bovenstreek

Bezoekers bekeken ook